zelo Newbie
| Subject: Polska Strona Dakiller Fri Dec 21, 2007 5:12 am | |
| Pozwoliłem sobie stworzyć strone Dakillera!!! Wszystkie Newsy będom spolszczone... jest forum i rejestracja... Na moją strone i na Server dakillera.. Prosze Blake o zarejerstrownie się na mojej stronie ponieważ potrzebujemy dobrego admina!! xD | |
|
AragoRn Admin
Posts : 213 Join date : 2007-11-10 Age : 36 Location : Poland
| Subject: Re: Polska Strona Dakiller Fri Dec 21, 2007 6:37 am | |
| po 1 kolego zeby moc stworzyc cos takiego musisz miec pozwolenie wlasciciela Dakillera a pewnie go nie masz,po 2 nie potrzebujemy polskiej strony bo tutaj mozemy wszystko zrobic i ludziom w miare potrzeby przetlumaczyc | |
|
Darth_Maul Noob Killer
Posts : 59 Join date : 2007-11-14 Location : Sokołów Podlaski, Poland
| Subject: Re: Polska Strona Dakiller Fri Dec 21, 2007 7:35 am | |
| Zgadzam sie z aragornem. Znajac zycie pewnie otworzyles okno "zrodlo strony", przekopiowales zawartosc okienka, przetlumaczyles to co bylo po angielsku i tyle. A to jest zwykla kradziez.. | |
|
anaconda Itens plx
Posts : 13 Join date : 2007-12-16 Age : 32 Location : Konin, Poland
| Subject: Re: Polska Strona Dakiller Fri Dec 21, 2007 7:54 am | |
| Zgadzam się z Aragornem. Zelo, jeśli admin ci nie dał pozwolenia na zrobienie stronki o servie nie powinienes jej robic, to tak jak zrobic publikacje o servie, na co admin by ci nie pozwolił. Juz prędzej by było jakbys zrobił, np. blog o servie, ale nie stronke serva, stro nka jest tylko jedna www.dakillermu.dyndns.org/website/ i moim zdaniem innych nie powinno się tworzyc. To jest moje zdanie w tej sprawie. Dziękuje. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Polska Strona Dakiller | |
| |
|